BALIKESİR / GÖNEN - Erdal Tanrıöver Anaokulu

Erdal Tanrıöver Anaokulu

100.YIL MAH. 184 SK. ÖĞRETMENİM ORTA OKULU SİTESİ NO 5A GÖNEN / BALIKESİR
Vizyon
VİZYONUMUZ; Gönen ilçesinde 36 – 66 Ay aralığındaki tüm çocukların okul öncesi eğitim almalarını amaçlayan ve değerler eğitimini temel alarak eğitim sunan bir kurumdur. Tüm velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak, çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan. Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren, bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ; Okul Öncesi Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda 36-66 ay arası çocukların; okula devamlarını sağlayarak • Kendi kendine yetebilen, öz güveni yüksek, mutlu ve neşeli, • Akademik ilgi ve hayat boyu öğrenme arzusuna sahip, • Rekabet etmek yerine birbirlerine yardım edebilen, • Ezberlemek yerine bilgiyi hem kendi meraklarını tatmin etmek hem de insanlığa faydalı olabilmek için öğrenen, • Vatanını ve milletini seven milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişmeleri için eğitimlerinde onlara rehberlik etmektedir.
Öğretim Şekli :İKİLİ
08.00-18.10